Hva er Hyaluronsyre?

Hyaluronsyre er en gjennomsiktig, geleaktiv, flytende masse som kroppen selv produserer. Hovedfunksjonen til hyaluronsyren er å holde på fuktighet (smøre), og så lite som 1 gram hyaluronsyre kan holde på 6 liter vann. Typiske områder man finner hyaluronsyre er i huden, ledd og øyne. Denne syren brukes ofte av dermatologer eller kosmetiske sykepleiere når de skal fylle ut rynker med injeksjoner (filler). Etter hvert som vi blir eldre produserer kroppen mindre av den, og allerede fra 20 årene begynner den å minke. Derfor er det viktig å tilføre denne. Vår anti rynkekrem inneholder hyaluronsyrer med ulik molekylstørrelser/vekt, som gjør at den trenger ned i flere ulike lag i huden.

Forrige Post

Hvordan UV stråler skader huden vår

Neste Post

Hva betyr Dermatoligisk testet?

Begynn å skriv inn hva du leter etter.
Handlekurv
Logg inn

Ingen konto enda?

Opprett Konto